Онс Жабер сподели след победата си над Маркета Вондроушова в мач

...
 Онс Жабер сподели след победата си над Маркета Вондроушова в мач
Коментари Харесай

Онс Жабер ще дари част от премията си от финалите на WTA в помощ на палестинците

 Онс Жабер сподели след успеха си над Маркета Вондроушова в мач от група " В " на финалите на Женската тенис асоциация (WТА) в Канкун (Мексико), че ще подари част от извоюваните от наградния фонд пари в помощ на палестинците.

Бившата №2 в международната класация мъчно се пребори с страстите и сълзите в изявлението на корта след мача, докато коментираше продължаващия боен спор в Газа.

" Много съм удовлетворена от успеха, само че не в последно време не съм доста щастлива. Ситуацията в света не ме прави по никакъв начин щастлива ", сподели трикратната финалистка в шампионатите от Големия шлем.

" Чувствам се като... скърбя ", добави Жабюр, която имаше потребност от известно време, с цел да се съвземе.

" Много е тежко да виждаме деца и бебета да умират всеки ден. Сърцераздирателно е. Реших да даря част от премията, която печеля, с цел да оказа помощ на палестинците. Не мога да бъда щастлива от успеха. Това не е политическо обръщение, а човешко. Искам да има мир по света. Това е ", разяснява още Онс Жабер.

29-годишната тунизийка ще играе в идващия си мач от групата против Ига Швьонтек, в опит да доближи до топ 4 на финалите на WТА за първи път в своята кариера.
 Онс Жабер завоюва купата в Нинбо
Онс Жабер завоюва купата в Нинбо

Тунизийката победи на финала Диана Шнайдер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР